Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

3 redenen waarom podcasts weer populairder worden

Waarom zou ik in godsnaam naar podcasts luisteren, vroeg ik me een paar jaar geleden nog af. Je kunt niet gemakkelijk scannen, je moet de hele tijd opletten en de kwaliteit was op zijn zachtst gezegd nogal wisselend. Toch volgt de podcast anno 2014 het voorbeeld van Matthew McConaughey: volledig herboren en duikt plotseling weer overal op. Tijd om er eens (opnieuw) in te duiken.

Lees verder

Events als belangrijk onderdeel van contentmarketing

Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van je contentmarketingstrategie, want alleen met digitaal contact red je het niet. Het kost veel tijd en geld, maar het levert je ook veel op. De belangrijkste voordelen op een rij.

Lees verder

Actueel & opinie

Alleen nog maar mooie gezonde kinderen

Binnenkort is het mogelijk om een dna-schets te maken van een kind vóór het kind er is. Dat gebeurt dan door DNA te combineren van de spermadonor en de ontvanger. Startup Genepeeks werkt aan deze nieuwe technologie, Matchright genaamd. Geen embryo voor nodig. Genepeeks wil hiermee toekomstige ouders waarschuwen voor genetische ziekten die zonder een onderzoek als dit niet aan het licht komen voordat het kind al onderweg is.

Lees verder

Koningsdag…Oranje inhakers!

Newsjacking, ook wel inhaakcampagne of inhaker genoemd. Een groot merk, een event of nieuwsitem, waar veel aandacht naartoe gaat. En dan inhaken en meesurfen. Het klinkt zo simpel, maar niets is minder waar. Belangrijkste factoren: actualiteit (heel belangrijk!), creativiteit en onderscheidend zijn. Tel daar perfecte timing en een goeie dosis humor bij op, en je bent in ‘business’. Hét moment om in te haken is natuurlijk Koningsdag. Nog een paar dagen. Wie zijn de oranje inhakers? En zijn ze succesvol?

Lees verder

Stel al je levensvragen op The School of Life

Niet iedereen heeft even goede herinneringen aan zijn/haar schooltijd. Maar neem van mij aan dat wanneer het over The School of Life (TSOL) gaat, je echt geen les wilt missen.

Lees verder

Koningsdag 2014: wat gaan we doen?

De allereerste Koningsdag in de geschiedenis van ons land staat voor de deur. Wat gaat het worden: gooien we alles totaal om dit jaar of is het stiekem gewoon hetzelfde concept als Koninginnedag altijd al was?

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 3.061 keer gelezen