Ooit zat 42Bis in de top 5 van grootste marketing blogs van Nederland. Dat was vet en alweer even geleden. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heeft de website een tijdje – zo goed als – stilgelegen. Waarom?… vraag je me nu niet maar vertel ik je toch…

Simpel: life happened. Als hoofdredacteur was ik destijds de drijvende kracht achter het team (meer dan 100 mensen) dat niet alleen 42Bis volschreef en draaiend hield op allerlei andere manieren, maar ook nog 10 online magazines. Om persoonlijke redenen moest ik daar op enig moment even van terugstappen: andere prioriteiten heet dat.

In de jaren tussen toen en nu, heb ik me gefocust op mijn lijf, leven, carrière, katten, wandelingen, sporten, dansen… nou ja, van alles. En 42Bis lag hier – op het web – nog steeds best mooi te wezen en te wachten.

Maar we gaan weer los met 42Bis! (en misschien meer)

En nu is het weer tijd. Voor de site is het wachten voorbij en ik hoop dat jullie – de lezers – er nog zijn én we bakken met nieuwe lezers binnenhalen.

Dit keer heb ik een collega-hoofdredacteur: Daphne Timmerhuis. Zij gaat samen met mij aan de site sleutelen en ervoor zorgen dat alles weer op rolletjes gaat lopen.  Applausje voor haar!

Dit korte stukjes schrijf ik nu overigens omdat ik vind dat we een startpunt moeten hebben. Bij deze.

Start. Punt.

Xaviera
Hoofdredacteur 42Bis

p.s: wil je meedoen? We zoeken bloggers. Meld je aan met een proefblog.

0 Shares:
2 comments
  1. Welkom terug! Heel toevallig dacht ik laatst aan je. Wat is er gebeurd? Waarom dacht ik aan je? Tien jaar geleden of zo vroeg je me nog of jij mijn pardoes getypte en getweette zin “De staat van content” mocht gebruiken. Natuurlijk! Maar daardoor was jij bij mij blijven hangen.

Wat is jouw mening?

Dit artikel is 1.895 keer gelezen