Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

9 contentmarketing-valkuilen die je met deze tips en tools kunt vermijden

Contentmarketing is een goede en bewezen SEO strategie. Veel online marketeers spreken er lovend over. Maar heb je wel de meest effectieve contentmarketing-strategie geïmplementeerd? Als dat niet zo is, wordt je content zo door de papiershredder gehaald. Bijvoorbeeld als je een mengelmoes van uiteenlopende ideeën deelt die niet relevant zijn voor je doelgroep. Om je daarvoor te behoeden, deel ik negen fouten met je en en vertel ik je hoe je deze kunt vermijden.

Lees verder

10 tips voor meer views op YouTube

Geld pompen in het maken van een prachtige video voor YouTube is compleet zinloos. Tenminste, als je de basishygiëne van je kanaal negeert. Krijg meer views en bezoek aan je site door simpelweg vindbaar én relevant te zijn.

Lees verder

Grip op je online presence

Het online spectrum is zo breed en ontwikkelingen gaan razendsnel. Voor veel bedrijven speelt de vraag onder welke afdeling online valt. Misschien is de juiste vraag: verdient online een zelfstandige afdeling?

Lees verder

Actueel & opinie

Apple: merk voor de gemaksgeoriënteerde mens

Applegekkies en iPhonefreaks: ze zijn er veel in mijn vrienden- en kennissenkring. Van die mensen die de iPhone of iMac als hét antwoord zien voor al je problemen. Want Apple is de beste. De mooiste. De coolste. Denk je er ook zo over? Lees dit blog dan niet: je loopt kans te ontnuchteren en de liefde van je leven te verliezen.

Lees verder

Discussiëren op Twitter blijft lastig

Je ziet het vaker gebeuren, mensen verschillen op Twitter van mening met elkaar.  Dat is op zich al lastig. Het medium leent zich namelijk niet echt voor gefundeerde discussies. Nog lastiger wordt het als anderen zich erin gaan mengen en de discussie een eigen leven gaat leiden.

Lees verder

Content zonder kop, levert alleen maar bloed op

Laatst hield ik voor een groep marketeers een verhaal over contentstrategie: de basis onder je contentmarketingactiviteiten, zoals strategie dat altijd is. Uit de groep kwamen wat morrende geluiden: “Ik wil gewoon handvatten.” “Geef me de truc. Hoe doe je dat?”

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 3.200 keer gelezen