Doe je zo je best het grootste Facebook evenement ooit te organiseren, word je voorbij gestevend door een massa mensen die aan hun buikspieren willen werken. Massaal schrijven we ons namelijk in voor een sportieve uitdaging: 30 Day Ab Challenge.

The Biggest Facebook Event Ever met zo’n 200.000 deelnemers loopt flink achter op 30 Day Ab Challenge for those who need some motivation like me. Jammer, recordpoging mislukt. Met de Ab Challenge gaat het echter heel goed. Met dit evenement wilde Robyn Mendenhall Gardner uit de Verenigde Staten een stok achter de deur hebben om het buikspierprogramma van een maand vol te houden. Het begint licht uit de hand te lopen. Inmiddels geven zo’n twee miljoen mensen op Facebook aan mee te doen.

trainingsprogramma

 

Twee miljoen wasbordjes dankzij Facebook

We hoeven niet bang te zijn voor Project X-achtige praktijken. Er is namelijk geen sprake van één locatie waar iedereen zich verzamelt. Iedereen kan mee doen, gewoon thuis. Ondertussen maakt Robyn nog wat sluikreclame voor één of ander afslankproduct, maar dat mag de pret niet drukken. Over een maand is de wereld ruim twee miljoen wasbordjes rijker. Doe je ook mee? Meld je aan! De officiële start was zondag 1 juni. Succes!


Geschreven door