Overzichtspagina handleiding

Twitteren doe je niet alleen via de computer, maar ook via je mobiel of tablet. Onderweg gebeuren vaak de spannendste dingen en die kun je dus delen op Twitter. Heb je een smartphone, dan kun je een van de volgende programma’s gebruiken:

Android

Tweetdeck

Hootsuite

Twitter for Android

Twidroyd

Touiteur

iPhone

Twitter for iPhone

Echofon

Tweetdeck

Twitteriffic

Hootsuite

Blackberry

Twitter for blackberry

Tweetgenius ($ 7,99)

Seesmic

Twixtreme

Hootsuite

Nokia

Trill

Gravity

Gebruik jij een andere interessante en handige app? Laat het dan even weten in de comments, dan voegen we het toe aan de lijst.

0 Shares:
2 comments
  1. Ik gebruik TweetCaster op mijn Galaxy S. Add gemakkelijk foto's en verkleint je urls automatisch, dus je hebt geen andere sites meer nodig om te tweeten.

  2. Twitteren op een iPad zou toch ook simpel moeten zijn. Maar ik krijg niet mijn achtergrond te zien die ik op de pc gemaakt heb, en groepen aanmaken lukt me ook niet. Waar zou dat aan kunnen liggen? Verder ben ik wel blij met deze online handleiding , waarvoor mijn hartelijke dank…..

Comments are closed.

Dit artikel is 6.586 keer gelezen