Volgens Pinokkio Maxime Verhagen hebben alleen pedo’s last van ACTA. Een beetje flauw Maxime om pedofilie erbij te halen. Beetje makkelijk ook, want dat is natuurlijk totaal de issue niet hier, maar zorgt er wel voor dat mensen zodanig in een stuip schieten dat de echte issue niet eens meer aan bod komt. Bah. 

Ik stel dan ook voor om de hashtag #MaximeLiegt in ál onze tweets te gebruiken. Misschien had hij zelf niet door dat hij liegt en kunnen we de power van zijn geliefde Twitter gebruiken om hem te helpen aan wat zelfinzicht.

Hier Maxime, speciaal voor jou een plaatje. Maar lees ook vooral een keer wat…ACTA bijvoorbeeld, zodat je niet meer zo hard in onwaarheden kletst.

0 Shares:
3 comments
  1. Tsja…
    Maxime Verhagen…
    Liegt hij wel eens niet? Verhagen is de verpersoonlijking van alles wat fout is aan de hedendaagse politiek. Dat hij zich op deze manier voor ACTA uitspreekt maakt in ieder geval nog maar eens duidelijk dat ACTA héél héél foute boel is.

    1. klopt – eigenlijk hoef je het wat dat betreft niet eens echt te begrijpen – als #maximeliegt het een goed idee vindt, dan Moet het wel een slecht idee zijn

Comments are closed.

Dit artikel is 6.496 keer gelezen