Het is prachtig winterweer en daar hoort een goede muts bij! Het zou goed kunnen dat je afgelopen week de deur nog niet uit bent geweest. Gewoon, omdat je nog steeds de perfecte muts niet hebt gevonden! Natuurlijk wil je de allerleukste, want daarmee val je op!

Wij, Nederlanders, zetten graag iets op ons hoofd. Tijdens een EK of WK zie je de meest vreemde creaties voorbij komen. En geen Nederlander die er raar van opkijkt. En hoe het buitenland over ons denkt, maakt ons niet uit.

Op een of andere manier trekt een beest op ons hoofd het meest. Welke gedachte zou daarachter schuilgaan? Misschien willen we laten zien met welk dier we onszelf identificeren. Daarom heb ik een aantal mutsen voor verschillende karakters uitgezocht. Wellicht helpt het je bij het maken van een keuze voor de perfecte muts.

Voor de sterke en imposante types is er deze geweldige leeuw.

De angry bird lijkt me een leuke muts voor nukkige mensen.

Ben je een meeloper? Dan zou ik voor deze te gekke pinguïn muts gaan.

Of ben je nogal prikkelbaar? Dan zet je vast het liefst een egel op je hoofd. Je hoeft geen fantasie te hebben om te zien dat dit een soort van egel is.

Gladjakkers en mensen met een grote mond kiezen uiteraard voor deze coole kikkermuts.

Welke muts past jou het beste?

0 Shares:
Dit artikel is 6.662 keer gelezen