Een goede vraag breekt de week. Daarom delen we elke woensdag een weekbreker: een vraag waarop we Jouw antwoord willen. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

De weekbreker van deze week: welke AI-tool heeft je werk het meest veranderd en waarom?

Om in de stijl van deze weekbreker te blijven, heb ik aan chatGPT gevraagd om een introductie te schrijven. Zoals altijd was hij een klein beetje hysterisch, maar hier komt het:

In het dynamische landschap van online marketing en technologie is het gebruik van AI-tools niet meer weg te denken. Deze tools bieden nieuwe perspectieven, optimaliseren processen, en kunnen zelfs hele taken uit handen nemen.

Maar welke van deze tools heeft echt het verschil gemaakt in jouw werk? Was het een tool die je geholpen heeft met data-analyse, contentcreatie, klantenservice of misschien iets heel anders? Deze week willen we graag van jou horen: welke AI-tool heeft je werk het meest veranderd en waarom? Deel je ervaringen, zodat we samen kunnen leren en innoveren in dit opwindende veld!

Heb jij een vraag die je graag aan onze lezers wilt voorleggen? Laat het ons dan weten

 

0 Shares:

Wat is jouw mening?

Dit artikel is 3.795 keer gelezen