Is het altijd al je droom geweest om te werken en tegelijkertijd ook te reizen? Check dan deze infographic. Deze laat je zien hoe je een digitale nomade kunt worden.  De nieuwe werk-generatie ruilt de traditionele desktop banen in voor een freelance carrière on the road.

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.
digitalnomad

Bron http://editorial.designtaxi.com

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
1 comment
  1. Toffe infographic! Ben zelf al twee jaar aan het reizen als ‘digital nomad’ zijnde. Bij career zou je ook nog kunnen aanvullen E-commerce/Webwinkel, veel digital nomads runnen een online shop.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.612 keer gelezen