Digitale Agrariërs opgelet! Je kunt nu voor het eerst ooit je beide passies combineren door op je Android device Hay Day te spelen. Oké, echt nieuw is het concept niet, maar Hay Day is wel nieuw op Android.

Farmville

Laat ik er kort over zijn; met boerderijsimulatiespelletjes kun je de gracht dempen. Je zou bijna denken dat in ieder van ons een kleine agrariër worstelt om naar buiten te komen. Gelukkig kunnen we deze innerlijke demon onder controle houden door het spelen van spelletjes zoals Harvest Moon, Farmville en Hay Day. En dat is maar goed ook want anders zou, getuige “Boer zoekt vrouw”, de mensheid snel uitgestorven zijn.

Hay Day is niet meer of minder dan Farmville op je telefoon. Maar in plaats van dat je nu je vrienden lastig moet vallen, word jij lastiggevallen met allerlei in-app purchases. Gelukkig kun je er bij de instellingen voor kiezen om deze uit te zetten. Ik zou willen dat meer ontwikkelaars hiervoor zouden kiezen. Of nog beter, je de keuze zouden geven om voor het spel te betalen, waarna er helemaal geen in-app purchases meer zijn.

Moet jij nodig je innerlijke boer onderdrukken, download dan Hay Day met onderstaande link.

HayDay1 HayDay2 HayDay3

Downloaden

Hay Day is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment
  1. Erg leuk spel, kreeg alleen van de keepers die ik training geef de opmerking dat ik een beetje achterliep. Is blijkbaar alweer uit…..MAAR ik blijf het toch lekker spelen :-p

Comments are closed.

Dit artikel is 6.137 keer gelezen