Ben jij een filtersmijtende-, oercreatieve- Instagram-koning met oog voor dat ene shot? Dan heb je mazzel en kun je daar nu heel erg rijk van worden. Want met Foap kun jij jouw snelle kiekjes nu verkopen voor een coole $ 5,- per stuk!

Poen voor plaatjes

Het idee van Foap is charmant; jij maakt de hele dag leuke kiekjes en er zijn best bedrijven die behoefte hebben aan jouw leuke kiekjes. Daarom kun je die via Foap verkopen voor $ 5,- per stuk. Ok, FOAP vraagt op zijn minst $ 10,- voor elke foto die ze verkopen, en misschien nog wel veel meer. Maar goed, je krijgt ten minste iets. Dat is heel wat anders dan de plannen die Instagram had.

Je kunt je ook inschrijven op campagnes die grote merken uitschrijven. Als jij dan de foto aanlevert die uiteindelijk gekozen wordt dan kun je er wel een paar duizend dollar mee opschieten. Helemaal niet verkeerd. Aan de andere kant is het natuurlijk een koopje voor die grote merken, maar laat ik nu niet gelijk die leuk crowdsourcing-ideetje de grond in boren.

Hoe werkt Foap?

Het werkt heel simpel; je download de app, kiekt een plaatje, upload het in Foap en zodra 5 gebruikers jouw plaatje met een gemiddelde van een 2,6 hebben gewaardeerd, kan jouw foto verkocht worden. Keer op keer. Dus als je een hit hebt kun je aardig binnen lopen.

Puntje van kritiek; dan moet de app het wel eerst doen. Op mijn HTC One X liep hij na het inloggen met Facebook hopeloos vast en kon ik nog alleen maar uitloggen. Dus voorlopig kan ik mijn day job nog niet opzeggen.

2013-09-25 23.10.22 2013-09-25 23.10.29 2013-09-25 23.11.57

Downloaden

Foap is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 4.245 keer gelezen