De zomer is heerlijk qua weer, sfeer en vakanties. Maar de zomer is helemaal niks als het gaat om kijkvoer. Ook series gaan op vakantie en we moeten ons maandenlang vermaken met herhalingen die we al bijna uit ons hoofd kennen.

Maar ook aan deze zomer komt een einde. De zomer is dood, lang leve het nieuwe televisieseizoen dus. En wat kijken we dit nieuwe seizoen? Dat zal ik netjes voor je op een rijtje zetten.

September

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

De agenten van S.H.I.E.L.D beschermen de wereld tegen het kwaad en moeten opkomende superhelden goed in de gaten zien te houden. Marvel én Joss Whedon, deze kun je dus niet met goed fatsoen overslaan.

Sleepy Hollow

Ichabod Crane sterft in 1790, maar wordt weer wakker in 2040. Jammer genoeg niet alleen hij, maar ook de “headless horseman” die hij ooit nog wist te verslaan en die is weer bezig met het veroorzaken van (bloederige) chaos. Nu moet Ichabod samenwerken met Sherrif Abbie Mills om de wereld te redden van de kwaadaardige machten die hen en de wereld bedreigen.

http://youtu.be/1hFg9qS_u3w

Oktober

Once upon a time in wonderland

Alice vertelt iedereen die het wil horen over Wonderland. De doktoren vermoeden dat ze gek is en beloven haar te genezen met een drankje waardoor ze alles zal vergeten. Inclusief de mysterieuze geest waar ze verliefd op werd.

http://youtu.be/vqOwV-2B5_w

The originals

Een spin-off van The vampire diaries die focust op de originele familie. Aangezien The vampire diaries me nooit heeft weten te boeien, durf ik niet te zeggen of dit er eentje is die je moet zien.

http://youtu.be/WTKj52BUEeU

The tomorrow people

Een remake van de originele Britse serie uit de jaren ’70 over jongeren met paranormale krachten.

http://youtu.be/JwXVsRUi53k

November

Almost human

In de nabije toekomst werken mensen en robots samen bij de politie. De hoofdrolspeler vindt robots maar niks, maar zal er toch mee moeten leren leven en werken.

http://youtu.be/ykwxg534yAw

Première onbekend

Resurrection

In een kleine Amerikaanse stad komen de doden tot leven en komen ze weer thuis. Voor de kleine gemeenschap die deze doden weer moet verwelkomen is het niet gemakkelijk, alleen al omdat de doden geheimen met zich meedragen. Mysterieus? Ja… maar meer weet ik niet!

The Hundred

In de toekomst is de aarde na een nucleaire oorlog niet meer bewoonbaar. 97 jaar nadat de mensheid de aarde heeft verlaten en leeft op een ruimteschip, worden 100 criminele jongeren naar de aarde verbannen om te testen of er geleefd kan worden.

http://youtu.be/Bum7f5XAbkE

Believe

Over een klein meisje met bijzondere krachten en een jongen die net uit de gevangenis komt en haar moet beschermen.

http://youtu.be/JYbN5WgRhC0

Star-Crossed

Over een meisje en een jongen en verliefdheid. Alleen is de jongen niet van deze aarde. Als de nadruk op de verliefdheid ligt: overslaan. Maar als de aliens cool zijn, uitproberen!

http://youtu.be/2DJ0kqEKIvc

Nederland?

Wanneer deze series ook in Nederland op televisie te zien zijn weet ik niet. Maar in compleet ongerelateerd nieuws heeft The Pirate bay een nieuwe browser ontwikkeld waarmee alle gecensureerde websites te zien zijn.

Momenteel is er alleen een versie voor Windows, maar andere platformen zullen gauw volgen. Om die te downloaden moet je natuurlijk wel naar de site van The Pirate Bay kunnen. En hoewel we het natuurlijk helemaal niet aanraden, hebben we hier wel voor de nieuwsgierigen opgeschreven hoe je dat doet.

Maar vergeet ook niet

Behalve een hele bak nieuwe series, brengt de herfst natuurlijk ook een aantal oude favorieten weer terug:

Lost Girl – November

The Walking Dead – Oktober

Arrow – September

Grimm – Oktober

Once upon a time – September

The Big Bang Theory – September

Op welke serie kun jij niet wachten?

 

 

0 Shares:
10 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 12.671 keer gelezen