Fairphone, de telefoon die vriendelijk is voor mens en milieu heeft het minimale aantal van 5000 orders binnen weten te halen en gaat de telefoon nu dus echt maken. Het Nederlandse bedrijf ontving de eerste bestellingen niet alleen uit Nederland, maar ook uit landen zoals Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De eerlijke telefoon kost € 325,- en kan worden besteld via hun website

Een woordvoerder van het bedrijf achter de telefoon meldde daarnaast aan het ANP dat niet alleen particulieren interesse hebben in het toestel, maar dat ook KPN 1000 toestellen heeft besteld. Het bedrijf is daarnaast met andere telefoniebedrijven in gesprek.

Op dit moment zijn er exact 5320 telefoons besteld (tegen de tijd dat je dit leest is dat vast alweer anders) en heb je nog 8 dagen om bij de eerste lading mensen te zitten die de fairphone in handen krijgt. Die eerste editie is een limited edition, maar wat er precies bijzonder aan is verklappen de makers ervan niet. Daarvoor zal je de telefoon dus moeten bestellen.

 

0 Shares:
Dit artikel is 2.949 keer gelezen