Van een webredacteur wordt tegenwoordig meer verwacht dan alleen sprankelende teksten. Je moet ervoor zorgen dat de teksten landen binnen de organisatie en dat de betrokken stakeholders begrijpen wat jouw meerwaarde is en dat zij weten waarvoor en wanneer ze bij je terecht kunnen.

Tijdens de 3-daagse training Webredaceur Plus leren we jou hoe je de beste teksten oplevert. Niet alleen door aandacht te besteden aan je schrijfvaardigheid, maar ook door je te helpen om je plek binnen de organisatie te vinden die je in staat stelt effectief te presteren.

We verloten een plek!

Omdat winnen leuk is, geven we voor deze training (die start op 8  april) één plekje weg. Die plek verloten we onder onze Facebook fans. Je hoeft er dus niks voor te doen, maar wel fan van ons zijn op het grote blauwe sociale netwerk. Je kunt de kans op winst vergroten door ons op andere manieren te delen, maar dat is niet verplicht. Voor elke share/like doe je met een extra ticket mee aan deze loterij.

Direct doen

De voorwaarden

  • De winnaar wordt op 23 februari 2013 bekend gemaakt
  • De prijs is niet in te wisselen voor een geldbedrag
  • De training gaat op de genoemde datum enkel door bij minimaal 8 aanmeldingen
  • Wordt dat aantal niet gehaald, dan doen we een ander datumvoorstel

Deze prijs en training worden je aangeboden door 42bis InternetOnline voor bedrijven

 

 

0 Shares:
4 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 3.488 keer gelezen