Wie is er niet gek op, top-zoveel-lijstjes! Mensen houden namelijk van lijstjes maken. De leukste onderdedouche-liedjes, de engste zombiefilms, de meest jeuk opwekkende BN-ers, things you wanna do before you die…iedereen kan zo een top-zoveel-rijtje uit z’n mouw schudden. En dat is waar nieuw social media netwerk List11 op inspringt. Je kunt nu ál je top 11 lijstjes samenstellen in een trendy, strak layout en delen met wie je maar wilt.

 Makkelijk top-lijsten maken en delen

 

Maar dan rijst natuurlijk de vraag, waarom List11? Wat maakt List11 nu zo bijzonder, handig en aantrekkelijk? Dat vraagt om een lijstje! Ik ben bij de testfase betrokken geweest, omdat ik één van de oprichters ken (zonder verder belang erin te hebben). Daarom heb ik een kritische blik op List11 kunnen werpen.  En dat levert deze top 11 redenen om List11 te gebruiken op:

 1. In één oogopslag al je top 11-lijstjes (top 10 + één extra) en die van anderen bij de hand. Weet je er geen 11? Je maakt al een lijstje vanaf 5 stuks.
 2. List11 is nauw verbonden met Facebook. Je hoeft niet weer opnieuw al je vrienden uit te nodigen, want je kunt je Facebook profiel gebruiken om met anderen te communiceren.
 3. Toplijsten deel je makkelijk en snel met je vrienden via Facebook, maar voor jezelf houden of delen met iedereen kan ook.
 4. Strakke lay-out en supermakkelijk in gebruik.
 5. Mogelijkheid om tekst, foto´s of video´s toe te voegen in je lijsten.
 6. Toplijsten zijn in te delen of te zoeken op categorie.
 7. Ingebouwde zoekfunctie voor You Tube, zodat je niet tussen 2 schermen hoeft te kopiëren en plakken.
 8. Zie je een geweldig lijstje van iemand anders? Dan kun je het kopiëren naar je eigen profiel en eventueel aanpassen naar eigen smaak.
 9. Je kunt anderen uitnodigen om de items op je lijst te ranken. Na 5 meningen wordt de gerangschikte lijst getoond.
 10. Op dit platform kan en mag je het met passie oneens zijn!
 11. En als je dan eenmaal begint met lijstjes maken, dan is het gewoon erg verslavend en moeilijk om nog te stoppen…

Heb je inspiratie gekregen? Ga dan snel naar List11, maak een account aan en stel je lijst samen. Of wordt geïnspireerd door de lijsten van anderen!

0 Shares:
3 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 4.042 keer gelezen