“Alweer zoiets?” zal er gedacht worden bij het lezen van de titel. We zullen dit niet ontkennen, maar wat maakt deze App dan zoveel unieker dan andere methodes als bijvoorbeeld de Facebook verjaardagen kalender die erg populair is.

Facebook

Vandaag de dag heeft meer dan 90% in Nederland een mobiele telefoon. Het is zelfs zo, dat er op dit moment al meer mobiele telefoons dan Nederlanders zijn. Als we deze statistieken vergelijken met Facebook zien we dat er nog geen vijftig procent van Nederland een Facebook profiel heeft. Daarnaast maakt Facebook het ook niet mogelijk om op je mobiel een overzicht op te vragen van de jarige. Gezien de statistieken en dit laatste gegeven is het dus niet vreemd dat K-Factor Media de ontwikkelaar van deze App hier op inspeelt.

Contacten

Wat deze app zo uniek maakt is dat je door een simpele actie te ondernemen de verjaardagen van al je contacten in MijnKalender kunt opslaan. Wanneer je namelijk de App hebt geïnstalleerd en deze opent zal er gevraagd worden om je mobiele contacten toe te voegen. Omdat je op Facebook niet over het nummer van al  je “vrienden”  beschikt en deze toch niet wilt vergeten wordt er ook gevraagd deze contacten toe te voegen.

Uitbreiden

Verder maakt MijnKalender het mogelijk zelf je herinneringen in te stellen zodat je voortaan om twaalf uur ‘s nachts als eerste je vrienden kunt feliciteren. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om ook algemene herinneringen op te slaan in MijnKalender maar tussen de veelgestelde vragen is nu al aangekondigd in de toekomstige versies hiermee te zullen uitbreiden.

Herinneringen

Wordt deze app populair? De cijfers zeggen hier veel over. Op dit moment heeft MijnKalender namelijk al meer dan honderd miljoen gebruikers. De app is zowel verkrijgbaar voor iPhone als Android en scoort hiermee gemiddeld een 4,5 uit 5. Wanneer de app wordt uitgebreid met een kalender waar ook de algemene herinneringen in mee meegenomen kunnen worden, dan wordt het succes van MijnKalender nog groter.

Wees voortaan de eerste die je vrienden feliciteert en voel je nooit meer schuldig omdat je ze bent vergeten.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 12.300 keer gelezen