Net geïntroduceerd door Google en nu al één van de meest besproken onderwerpen op het net. ‘Project Glass’. Een nieuwe stap in de technologie. Geen telefoon/smartphone maar een bril die afgaat op stembediening en een knopje. Deel je locatie, maak foto’s en deel deze direct in je kringen, maar ook bellen en videobellen maakt de bril mogelijk.

Kijk hier door de bril van Project Glass

httpv://www.youtube.com/watch?v=9c6W4CCU9M4

Google runs the world?

Eerst maar de hot or not afwachten. Tot nu vind ik hem er nog erg ‘Hollywood SciFi’ uitzien. Augmented reality begint zich steeds meer te ontwikkelen. In een post van Techcrunch door Ingrid Lunten is ook te zien hoe Microsoft hiermee bezig is met Semanticmap.

Jij?

Hoe ziet de ideale augmented reality tool voor jou er uit. Is dat Google’s Project Glass, Microsoft’s Sementicmap of iets heel anders?

PS. 2 reacties op Project Glass die ik erg leuk vind:
  1. Shouldn’t they be called Google Goggles
  2. Just think: that creepy guy in the glasses following you down the street to your home might be live-streaming it to the entire world.

Bron reactie: washington post 


Geschreven door