Stichting Brein dwingt Ziggo en Xs4All om de Pirate Bay te blokkeren. In sommige talen heet dat censuur. Gelukkig gaan zowel Ziggo als Xs4All in beroep. XS4All heeft vandaag zelfs een zwarte overlay op hun site en vertelt ons ook waarom.

Meanwhile…wordt er op 11 februari in Amsterdam gedemonstreerd tegen ACTA. Het protest groeit en dat is terecht.

Ik zou je graag een uitgebreid overzicht geven van alles wat er aan het handje is, maar heb daar nu geen tijd voor. Daarom verwijs ik naar eerdere artikelen op Contentgirls over dit onderwerp, de mogelijkheid om zelf een zwarte banner over je site-header te gooien en heb ik een oproep.

De jongens van Brein hangen ook op Twitter. Daar volgen ze natuurlijk helemaal niemand en klagen vooral tegen zichzelf over hoe ze onwijs gelijk hebben en alle anderen niet. Laten we die Broadcasters collectief en massaal blokkeren. Ja, het is symbolisch – maar uit ervaring kan ik u vertellen dat het erg fijn voelt!

Dus: #blockbrein (de hashtag van de dag) en laten we kijken of we dat trending kunnen krijgen. Als niet, dan ook goed – het fijne gevoel blijft! :)

Weinig tijd, hier een voorbeeld >  Het levert niks dan een bevredigend gevoel op,maar goede start van actie > #blockbrein > hier zijn ze > http://t.co/W3Dw2DwH RT it baby

0 Shares:
4 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 4.571 keer gelezen