Wanneer je opschept met je vette tablet of smart phone, bedoel je natuurlijk niet dat het scherm van dat ding vettig is van het continue contact met je vingers en je gezicht. Maar ja, dat hoort bij het leven van een tablet- en smart phone-eigenaar. Nu schijnen de Apple-mensen al bezig te zijn met een oplossing. Maar dat duurt allemaal natuurlijk veel te lang. In de tussentijd kun je deze kekke vingerdoekjes gebruiken. Echt veel voegen ze niet toe, maar het ziet er wel professioneel uit vind je niet?

 

0 Shares:
3 comments
  1. Wat doen mensen dan met hun gezicht op hun tablet?¿ Dat vind ik bijna nog interessanter dan de vingerdoekjes zelf :-)

  2. Nou, ik vind ze énorm handig. Maar dat komt misschien omdat ik één van die mensen ben die zo'n scherm binnen vijf minuten er lekker onder smeert. Al gebruik ik daar ook niet mijn gezicht voor ;-) 

Comments are closed.

Dit artikel is 2.668 keer gelezen