Je loopt in de supermarkt, maar bent totaal inspiratieloos. Wat moet je vanavond nou weer op tafel toveren? Inspiratie zoeken via het internet op je telefoon duurt te lang of erger nog: je hebt niet eens internetverbinding in jouw supermarkt. Apple heeft daar iets op bedacht. De KookJij applicatie voor de Iphone, de Ipad en de Ipod touch.

Deze slimme applicatie wordt per uur voorzien van nieuwe recepten, een column en een cartoon. Je kunt een recept kiezen uit de grote selectie, maar je kunt ook kiezen voor het recept van de dag. De naam zegt het al: dit recept wisselt dagelijks. Met deze handige app kun je ook een heel menu samenstellen. Hoeveel gangen je wilt gebruiken bepaal je zelf. De columns van ijverige koks en beginners zijn erg vermakelijk en ook de dagelijkse cartoon mag niet worden overgeslagen.

Vind je een gerecht heerlijk? Zet hem dan bij je favorieten. Zo kun je ze gemakkelijk terugvinden.

Heb jij interesse in deze applicatie voor jouw Iphone, Ipod touh of Ipad? Je kunt hem bestellen via de Appstore voor $1,99.

 

Vind jij koken met applicaties een leuke trend? Of houd je meer van authentiek koken met een kookboek?

 

0 Shares:
2 comments
  1. met mijn foon vind ik dat app-koken niet zo handig. Maar met mijn tablet wel (al heb ik dan een Samsung Tab). Maar ik vind sites/apps die mij in staat stellen om ingrediënten die ik in huis heb in te voeren en die dan een bijpassend recept uitspugen wel het meest handig.

  2. Waarom is het koken van een recept uit een kookboek 'authentiek' en het koken van een recept dat je door een 'app' aangeleverd krijgt niet? Koken is koken. Als ik thuis een recept uitzoek doe ik dat meestal offline – moet een kast vol kookboeken wel verantwoorden, natuurlijk. Maar als ik weer eens om zes uur in de trein zit en geen flauw idee heb wat ik nu weer eens binnen een half uur kan koken ben ik erg blij met recepten- en boodschappenlijstjesleverende apps.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.360 keer gelezen