Dit is een mooie tijd voor gadgetfreaks. Ten eerste brengt elke nieuwe dag een lading nieuwe gadgets met zich mee. En hoewel allemaal niet gratis, is het een en ander tegenwoordig wel steeds betaalbaarder. Gadgets zijn hot en gadgetfreaks zijn cool. 

Dat vinden de mensen bij Philips ook.

Deze elektronicagigant zoekt dan ook een gadgetfreak die de Officiële Philips reviewer wil worden en een belangrijke rol wil spelen in de komische webserie Nigel and Victoria.

Dus, ben je gadgetfreak? Heb je wat acteertalent en een goed verhaal? Dan kun je meedoen aan deze wedstrijd. Kandidaten kunnen hun cv, foto’s en motivatie uiterlijk woensdag 27 april mailen naar nieuwevictoria@fleishman.com. Een video met een review mag trouwens ook.

De beste kandidaten worden op zondag 1 mei uitgenodigd op het Philips-kantoor in Amsterdam voor een casting. Hier moeten ze een product review improviseren met één van de ‘On the Go’-accessoires van Philips. Een deskundige jury kiest aan het einde van de dag het nieuwe gezicht van de serie.

En wat win je nou precies?
De winnaar maakt samen met een professionele film crew en acteurs een aantal reviews van Philips “On the Go”-producten.  Je filmpjes worden op de website van Philips getoond en beschikbaar gesteld via YouTube. Toch geen slechte aanprijzing op je CV: officiële gadget reviewer voor Philips!

0 Shares:
1 comment
  1. Van Philips zou ik verwachten dat ik dan mooie gadgets kan winnen. Of is het de bedoeling dat ik gratis ga reviewen en gratis optreed in hun reclames en meer niet?

Comments are closed.

Dit artikel is 2.494 keer gelezen