Het versturen van grote bestanden kan soms heel erg irritant zijn. Overal zitten vervelende limieten op, die met de grote bestanden van tegenwoordig niet opschieten. Met Sendoid gaat dat allemaal veel gemakkelijker. Deze dienst stelt je in staat om via je browser bestanden te versturen van tussen de 600 MB en 1 gb. 

Sendoid werkt echt heel erg simpel. Je kiest vanaf de website een bestand op je computer, selecteert of je de link wilt hergebruiken en of je gebruik wilt maken van een wachtwoord en de site voorziet je van een link. Je kunt die link vervolgens delen met een ander, waarop er een verbinding tussen jouw computer en die van de ontvanger wordt gelegd. En dat is nog een beveiligde verbinding ook!

Wil je nóg grotere bestande versturen? Dat kan dus ook. Maar dan moet je wel even de desktopversie downloaden.

Prima dienst dit.

 

0 Shares:
1 comment
  1. Thanks Xaviera voor deze tip. Ga ik zeker uitproberen. Handig voor mensen die hier niet zo heel vaak mee van doen hebben. (Toevallig vandaag groot bestand verstuurd naar drukker).

Comments are closed.

Dit artikel is 2.981 keer gelezen