Tipp-ex is een campagne gestart op Youtube. In deze video, die als titel heeft ‘A hunter shoots a bear’, weigert de jager een beer dood te schieten Vervolgens verwijdert hij het woordje ‘shoots’ met Tipp-ex en vraagt de kijker om hier een ander woord in te vullen. Die keuze vertaalt zich dan meteen in een filmpje.

En zo zit je dus al gauw tien minuten te klooien met een video van Tipp-ex. Erg knap gedaan. En heb je geen inspiratie meer? Bekijk dan de reacties, daar worden allerlei leuke suggesties gedaan (zoals Marries, Plays Soccer with, Has sex with, Does drugs with).

Veel speelplezier!

0 Shares:
3 comments
  1. Inderdaad, bijzonder knap! Maar eigenlijk toch jammer dat je nu de clou verraadt voor wie het filmpje nog niet gezien heeft…

Comments are closed.

Dit artikel is 2.317 keer gelezen