Twitter favorieten gebruik ik eigenlijk niet zo heel erg vaak. Tweets worden bijvoorbeeld pas aan mijn favorieten toegevoegd wanneer ze een interessante link bevatten die ik later wil bekijken. Toevoegen gebeurt ook in de vorm van GTD. Zo kan ik op een rustig tijdstip een reply of tweet gericht aan mij beantwoorden. Redelijk nutteloos maar wel leuk tijdverdrijf zijn de sites die jouw tweets verzamelen die aan favorieten zijn toegevoegd door anderen.

Contentgirls heeft al eerder gehad over zo’n site hier, genaamd Favstar. Daarnaast is er nog een site (gemaakt door de japanner @ono_matope) die Favotter heet. Op de homepage van Favotter zie je een overzicht van alle ‘favoritized’ tweets. Deze tweets zijn dus populair en leuk om door te lezen.

Je kunt ze ook gelijk aan je eigen lijstje toevoegen. De favoriete tweets worden gecategoriseerd op het aantal keer dat iemand ze aan hun favorieten heeft toegevoegd. Klik dus op de 2favs3favs, and 5favs buttons. Daarnaast is er ook een search optie en een overzicht van NEW, BEST and FAV. Voer bijvoorbeeld je eigen Twitter ID in en zie hier hoe populair je tweets zijn! Klik op NEW voor de allerlaatste tweets, BEST voor je meest populaire tweets en FAV voor je eigen favorieten.

Favotter in het kort:

  • Bekijk de meest populaire en recente ‘favoritized’ tweets
  • Bekijk de ‘favoritized’ tweets van jezelf of van een ander
  • ‘Favoritized’ tweets worden elk uur bijgewerkt

Zo ben ik er dus ook achter gekomen dat @maximeverhagen een sexy foto van mij ‘gefavoritized’ heeft…

Klik hier om Favotter te proberen!

0 Shares:
4 comments
  1. Maar belacheljk dat Xaviera er wel is bij de TWITTERDISCO (goed zo hoor Xaviera), maar Claudia er om flutredenen niet bij is.

    :) Haha

Comments are closed.

Dit artikel is 3.991 keer gelezen