Dat Android toch best cool is weten we eigenlijk al (ja ook jullie, appelaars). Nu kom ik dit mooie dingetje tegen, dat draait op Android: de Vega Android Tablet. Hij is nog niet te koop. Ik weet niet wat het kost. En heel eerlijk gezegd heb ik niet echt een idee van wat het doet. En toch…op de een of andere mysterieuze manier wil ik het ongelofelijk graag hebben. Hieronder wat stats en plaatjes. Ergens in 2010 gaat de Vega de verkoop in. We komen er bij Contentgirls vast nog op terug.  De naam is wel een beetje vaag trouwens. Een soort vegetarische tablet. Maar goed, je kunt niet alles hebben.

 • Android 2.0
 • NVIDIA Tegra
 • Resistive touch-screen display
 • 1366×768 screen (for the 15.6-inch model)
 • 512 DDR RAM / 512 NAND Flash storage
 • 1.3-megapixel Webcam
 • MicroSD, USB 2.0
 • Wi-Fi, 3G, Bluetooth
 • Accelerometer
 • Dual microphones
 • Battery Life ~4 hours

vega-android-tablet

vega-android-tablet-4

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 4.271 keer gelezen