Stel je hebt bruine ogen, dikke kans dat je dan graag groene of blauwe ogen zou willen hebben. Of je hebt krullen, wat zou je er dan voor overhebben om van nature stijle lokken te hebben? Wij mensen willen nu eenmaal vooral datgene wat we niet hebben. Nu zijn er allerlei manieren om dat alles toch te krijgen: lenzen, stijltangen, make-up. Prima allemaal, maar voordat je je portemonnee trekt wil je misschien wel even controleren hoe je eruitziet met die nieuwe kleur ogen of haar. En dat kan nu dus.

Op Taaz.com upload je een foto van jezelf met zo min mogelijk opsmuk en als je lang haar hebt, je haar in een staart strak naar achteren. Nadat je je hebt ingescheven (30 seconden), geef je in hun systeem aan hoe je ogen lopen, je mond en waar je haar begint en eindigt en kun je losgaan. Kies een kapsel van een beroemde dame om te zien hoe het jou staat, kleur je ogen groen of blauw als je dat van nature niet hebt en maak jezelf op, op een manier die je thuis nooit zou doen. Echt, het is een feest. En om je een idee te geven heb ik er even mee gespeeld. Check het uit:

foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

foto6

foto7

foto8

foto9

foto11

foto12


Geschreven door