Ik kan er van alles over zeggen, maar de RTL dame vertelt het eigenlijk al voor me. Al zijn we dan geen werkgroep, maar de internet afdeling. Even waren we bang – toen we erachter kwamen dat ons interne filmpje op YouTube te zien was – dat we hele vervelende reacties zouden krijgen. Maar dat valt (tot nu toe en we duimen verder) erg mee. Toch in het kort: we maakten een filmpje voor een social media presentatie om te laten zien wat je allemaal kunt met het web. Dat filmpje vond zijn weg naar YouTube kwamen we gisteren achter, maar ook naar EditieNL bleek vandaag. Hieronder het nieuwsitem en het filmpje.

Het maken van het filmpje heeft ons een uurtje gekost aan opnamen en aan zingen en edit-en aan mijn kant een dag. Als ik had geweten dat het op tv kwam had ik wel wat beter mijn best gedaan. Krijgen we op de valreep zelf een lesje internet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=M5YR3M7qEMI

httpv://www.youtube.com/watch?v=Q4G6A2zr6Gk

0 Shares:
6 comments
  1. Helemaal goed! Goed filmpje en of het nu bewust of onbewust gelekt is, maakt niet zo uit. En alle content (online of offline) gelekt kan worden. Tja.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.475 keer gelezen