Tone of voice

42Bis biedt niet alleen informatie die qua inhoud interessant en relevant is, maar onderscheidt zich van andere (soortgelijke)blogs door doordat we geloven dat inhoudelijk uitdagende informatie/kennis, kan worden ontsloten op een gemakkelijk te begrijpen en vermakelijke manier.

  • Hoogdravendheid heeft geen plek op 42bis:  je deelt je kennis om de ander wat te leren, niet alleen om je kennis te etaleren!
  • 42Bis-bloggers spreken de lezer persoonlijk aan (jij en je), alsof ze naast de lezer zitten en tegen hem/haar praten. 42bis-blogs (en –bloggers) bieden informatie in een gemakkelijk te lezen en begrijpen vorm aan en met gevoel voor humor. Dat alles – natuurlijk – zonder af te doen aan de inhoud.
  • Onze blogs zijn inhoudelijk interessant, grappig, een eye opener of gewoon entertaining. We zijn geen trolls en zijn er niet op uit om met onze blogs anderen te breken, we zijn wel kritisch en hebben een duidelijke mening over de online wereld om ons heen.
  • We zijn geen plek voor mensen die overal #zinin hebben, maar ook geen podium voor mensen die alles #failvinden. Heb je er wel #zinin – dan onderbouw je waarom, vind je dat er een #fail plaatsvindt dan leg je uit waar het misgaat.

Wat is de tone of voice dan?

Streng waar nodig, lief waar terecht, grappig omdat we het kunnen en altijd met respect.

Doen

Wat is jouw mening?