Over ons

Over 42bis.nl

42Bis is de etalage van het internet. Bij ons kun je over internet leren, ermee lachen en eraan toevoegen – en dat allemaal in één adem! Volledig nerd approved en zonder – onterechte – pretenties.

Wat bieden we?

Opinie, tools, nieuws handige weetjes en achtergronden over online marketing en -business, gadgets en populaire wetenschap voor mensen die het web maken en gebruiken. Een hele mond vol dus.

Tone of voice

Kritisch met gevoel voor humor, (zelf)relativering, no-nonsense en vrolijk. Na het lezen van een artikel kun je direct aan de slag, ben je op de hoogte of in elk geval entertained…Lees meer over de tone of voice

Met wie?

Met meer dan 100 mensen (bloggers, eindredactie en het Content, Strategy & Innovation Team (CSI Team)) draaien we een virtuele redactie en kunnen we jou dagelijks leuke en interessante content bieden…Check hier ons hele team

Wat vragen we van onze bloggers?

Expertise, interesse, betrokkenheid bij onze community, punctualiteit en gezelligheid. We zijn niet gewoon een website, we zijn een community….Lees meer

Waarom 42Bis?

42 is het antwoord op Het leven, het universum en alles…uit het boek The hitchhiker’s guide to the galaxy. En waarom de Bis? Daarmee geven we aan dat het een adres is. Daarmee is 42Bis dus eigenlijk:

Hét adres voor het antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles over… internet!

Bissie: ken je hem al?

Bissie is onze mascotte. Het is de robot die in de achtergrond van de site verwerkt is en door de site heen tegenkomt. Bissie houdt zijn grote ogen op het web en de ontwikkelingen die zich daar afspelen gericht en zorgt dat onze lezers altijd op de hoogte zijn.

Onze bezoekers

42Bis wordt maandelijks door ca. 40.000 mensen bezocht. Uit onderzoek in 2012 weten we dat meer dan 60% van onze bezoekers bestaat uit vrouwen, 38% uit mannen en 2% uit onbekend. De gemiddelde bezoeker is tussen 35 en 40, woont in de randstad, is in 68% van de gevallen in loondienst (anders ondernemer) en doet werk dat een link heeft met internet. Wil je meer weten over adverteren bij ons?

Van wie is 42Bis?

42Bis is een productie van Contentchefs. Contentchefs is een full service contentbureau en het bedrijf van Xaviera Ringeling (hoofdredacteur en oprichter 42bis.nl). Wil je meer weten over Contentchefs?

Wat kunnen we nog meer voor je betekenen?

42Bis organiseert trainingen, bemiddelt voor sprekers en helpt journalisten aan online specialisten voor hun publicaties. Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag? Ga dan naar onze contactpagina.

 

Maar ook:

 

 

14 comments
 1. "Contentgirls.nl is het platform voor iedereen die met het web
  werkt. Of je nu frontender bent, webredacteur, usability expert, social
  media marketeer, hardcore blogger of gadgetfreak"

  Internetters in het algemeen dus?

  1. nou als jij denkt dat Iedereen die surft (95% van de bevolking ofzo) ook in één van die categorieën past….dan ja! 

   Ik deel die mening niet met je! Maar vind het wel opvallend leuk dat je zo verbaast bent én leest tegelijkertijd! :)

Wat is jouw mening?