Steeds meer bedrijven begrijpen dat het promoten van je producten via video steeds belangrijker wordt. Deze infographic laat zien hoe je zo een video maakt voor jouw business.

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.

160715explainer-video

Bron http://www.best-infographics.com

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
1 comment
  1. Ik zie dat ik me ver onder de markt heb geprijsd voor mijn whiteboard/speedcartoons :)

    Wat is het verschil tussen een 2d animation en een High 2d animation? Qua tijd en werk die je in de diverse media stopt heb ik het idee dat er een aantal niet correct geprijsd zijn, de productietijd van een whiteboard animatie is vele male korter dan die van een 2d animatie, ook de nabewerking.

Comments are closed.

Dit artikel is 5.592 keer gelezen