Passief agressief een hak te zetten. Met glitters. Shipyourenemiesglitter is gedoemd tot succes. Lelijk doen op internet is passé. Ruïneer nu iemands interieur en kleding met één envelopje. Doelgericht én fabulous! 

Een hekel aan iemand? Of gewoon even lekker narren? Met Shipyourenemiesglitter.com stuur je voor een paar dollar een lading glitters met een anoniem briefje. Een briljant eenvoudige manier om iemand een ontzettende hak te zetten. Heerlijk hoe het internet ons steeds weer opmerkelijke uitspattingen brengt. Check voor de grap vooral ook even de FAQ en reviews op de website.

Weergaloos succes

In korte tijd werd het met aanstichter Reddit  mega groot op sociale media, maar ook Washington Post en the Guardian schreven erover. Over de hele wereld bejubelden etterletters de afgelopen dagen dit creatieve initiatief. De liefde voor innovatieve relmethodes kent geen landsgrenzen. Er werd zoveel over geschreven en zoveel besteld dat (vermeende) bedenker ervan het alweer zat is en zelfs vraagt om alsjeblieft niet te bestellen. Helaas gast. Dit succes is onomkeerbaar. Als jij stopt stapt er ongetwijfeld binnen een muisklik een nieuwe valse glitterfanaat op. Wij zijn in ieder geval fan!


ship-your-enemies-glitter

0 Shares:
Dit artikel is 7.896 keer gelezen