Vind jij het ook fijn om in je boeken aantekeningen te maken, ezelsoortjes te vouwen, de geur van papier te snuiven.. kortom: waarom hebben boeken nog altijd voorkeur boven e-books?

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.

books_infographic-674x1030

Bron: http://electricliterature.com/infographic-why-readers-still-prefer-paper/
Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
2 comments
  1. Helemaal waar, maar ik zie boeken VS. Ebooks helemaal niet als een of/of verhaal. Ze lenen zich gewoon voor andere situaties en zijn daarom juist heel complementair! Op reis wil ik veel lezen, maar ik kan toch geen 4 boeken meesleuren in mijn op 20kg gelimiteerde rugzak? Ebooks helpen daar dus mijn band met boeken te onderhouden. Ik vind beide geweldig!

    1. Daar heb je een goed punt Dominic! Dan gaat ‘band onderhouden met boeken’, zoals je het mooi verwoord, boven het feit geen loodzware boeken meesjouwen vanwege restrictie op kilo’s dus niet kunnen lezen (en strepen en mooie stukjes highlighten in je boeken).

Comments are closed.

Dit artikel is 6.642 keer gelezen