Vrienden, familie, kennissen en collega’s weten het: losse schoenveters horen bij mij. Niet omdat ik niet graag m’n veters strik of m’n schoenveterstrik-diploma destijds niet heb gehaald, overigens. Nee, het is me elke keer weer een raadsel waarom ze los schieten. “Ik had ze toch wederom goed vastgemaakt,” vertelde ik mezelf iedere dag. Eigenlijk had ik me er in berust dat dit de rest van m’n leven zou blijven gebeuren. Totdat een van m’n beste vrienden me een video stuurde die mijn leven veranderde.

Een TEDtalk over veterstrikken 2.0

Een fameuze TEDtalk welteverstaan over een nieuwe manier van veterstrikken. Eerlijk waar, dit is een life changer, want dit is zeker niet de manier die ik – en zo velen met mij vermoed ik – als kleuter heb geleerd. Hoe het precies werkt, wordt in het bewuste filmpje binnen een paar seconden uitgelegd. Uiteraard heb ik dit direct zelf uitgeprobeerd en het werkt!

Doe je voordeel ermee en spread the word!

0 Shares:
4 comments
  1. Geinig. Ik strik mijn veters als een paar jaar op een andere manier en sindsdien heb ik echt nooit meer last gehad van losse veters :P

Comments are closed.

Dit artikel is 6.339 keer gelezen