UPDATE 3: Ook de site lijkt weer stabieler. Volgens de Twitter API status page kan het een en ander nog haperen, maar de problemen lijken weer onder controle.

UPDATE 2: Tweetdeck loopt weer als een zonnetje. Twitter.com wil echter nog niet.

UPDATE: Twitter lijkt het deels en bij vlagen weer te doen. In elk geval is de homepage weer terug, maar nog niet alles werkt nog naar behoren en de dienst blijft nu nog wegvallen.

Twitter.com is uit de lucht. Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. De site toont de boodschap: “Twitter is currently down for maintenance”. Eerder nog was het bericht “Something is technically wrong”, dus het lijkt erop dat Twitter al bezig is met het probleem op te lossen.

twitter-down

 

Naast de website, doen ook apps die gebruik maken van Twitter (zoals Tweetdeck en Twitter voor iPhone) en de Twitter-widgets die op veel websites draaien het ook niet meer.

Op de API status page van de dienst is te zien dat meerdere services eruit liggen. 

api-twitter

 

De belangrijke filosofische vraag die we nu collectief moeten beantwoorden is: als de wereld vergaat en er is niemand om het te tweeten, gebeurt het dan wel echt? We zullen het de komende uren merken.

0 Shares:
1 comment
  1. "En als de wereld is vergaan dan blijft de televisie aan dan is het hier een poppenkraam met dooien achter het raam" Herman viel het toen al op, nu kan je de televisie vervangen met smartphone of tablet.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.540 keer gelezen