Twitter zet steeds meer in op beeld. Met concurrentie van diensten als Instagram is de update van de Twitterapp die gister bekend werd gemaakt een logische stap. Het delen van foto’s via de Twitterapp is verbeterd. De update is vanaf nu beschikbaar op android, binnenkort volgt de update voor iPhone.

Twitter update android app screen

Vanaf nu kun je de foto croppen door een deel van de foto te selecteren, bijvoorbeeld vierkant of rechthoekig. Vervolgens kun je de foto ook roteren. Als er mensen op de foto staan word je herinnerd aan het feit dat je deze via @-mention op de hoogte kunt brengen van jouw nieuwste upload.

Verder krijg je bij het verversen van je stream, wanneer er geen nieuwe tweets zijn om te laden, voorgestelde tweets te zien. Ook trending topics en suggesties voor accounts die je misschien interessant vindt om te volgen. De Amerikanen krijgen nog iets extra’s in dit geval: updates als het gaat om tv, nieuws en events. Met een klik kunnen ze daar direct meediscussiëren met het actuele nieuws.

0 Shares:
Dit artikel is 7.875 keer gelezen