Is beter tandenpoetsen misschien jouw voornemen? Als je je zorgverzekering net hebt omgezet naar een budget variant is het misschien slim zo min mogelijk gaatjes te kweken dit jaar. Op de internationale CES in Las Vegas werd zondag vijf januari een nieuwe tandenborstel geïntroduceerd die je daarbij gaat helpen.

Door een Bluetooth connectie kun je in de app van de Kolibree Smart Toothbrush elke borstelbeweging bijhouden. Het is de bedoeling dat je hierdoor gemotiveerd raakt beter te poetsen. De app houdt bij of je wel lang genoeg poetst en of je goed genoeg langs die moeilijke plekjes achter in je mond gaat. De app kan meerdere tandenborstels registreren dus het hele gezin kan worden aangesloten. Een leuke feature is de puntentelling, zo wordt tandenpoetsen een spelletje!

Het is wel een investering

De Kolibree Smart Toothbrush zal tussen de 99,- en 200,- dollar gaan kosten. Het hele gezin aansluiten zorgt dus niet echt voor directe besparingen maar kan op de lange termijn best goed uitpakken, niets vervelender dan een slecht gebit. Ik kijk uit naar de volgende ontwikkelingen op dit gebied, hoe lang zal het duren voordat ik mijn flossdraad en tandenstokers aan mijn smartphone kan koppelen?

0 Shares:
Dit artikel is 6.265 keer gelezen