Deze week op Reddit: het apocalyptische Oekraïne, superlieve, -schattige, -poepige en -cute kondjes en wat je nog niet wist over Arnold Schwarzenegger.

Oekraïne

Als je niet weet wat er in Oekraïne aan de hand is, moet je misschien eens het nieuws gaan lezen. Via Reddit kwam ik op deze livestream terecht, waar de situatie in de hoofdstad non-stop live te volgen is. Blijkbaar is de situatie in Oekraïne ook interessant voor Amerikanen. Niet eens zo zeer omdat ze weten wat er aan de hand is of omdat ze achter de demonstranten staan – meer omdat de plaatjes die het oplevert eigenlijk … tja, best tof zijn. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze, deze of deze. Ik voel een nieuwe film aankomen. Iets met ‘World War K’ of zo. Doe ermee wat je wilt, Hollywood. Graag gedaan.

Kondjes

Via Reddit heb ik een van de geweldigste ontdekkingen van mijn leven gedaan: er bestaan kondjes. Hele schattige kondjes. Wat? Je weet niet wat een kond is? Schaam je diep! Uiteraard is een kond een superschattige kruising tussen een konijn en een hond. Een kruising die ik moet hebben. Dus ik heb nu twee opties: 1) ik verhuis naar Antarctica of 2) ik maak een vrieskist van mijn huis. Ik twijfel nog over de beste oplossing. Vind je dat ik overdrijf? Bekijk ze dan eerst zelf maar even.

Plaatje van de week

cLebVTw

Die kan zo naar Oekraïne!

The Terminator

Arnold Schwarzenegger is een graag geziene gast op Reddit. Regelmatig doet hij een AmA, plaatst hij leuke links of reageert hij op berichten van anderen. Ook afgelopen week hield hij weer een AmA. Geen zin om te lezen? Korte samenvatting van de belangrijkste punten: Arnold eet graag schnitzels, zou eigenlijk helemaal niet de Terminator worden en dronk proteïnedrankjes gemixt met alcohol.

Tot slot

Panorama foto gone wrong (het is een lopende hond), winter op weg naar New York, lol met Snoop Dogg eh Lion en een tweekleurige Labrador Retriever (ahwww).

 

0 Shares:
Dit artikel is 5.842 keer gelezen