Ben je een groot gebruiker van XBMC of maak je gebruik van XBMC for Android dan is Yatse echt een app die je moet uitproberen. Het geeft je de mogelijkheid op een makkelijke manier je XBMC te bedienen vanaf je telefoon of tablet.

Meer dan zomaar een XBMC remote

Het bedienen van XBMC met behulp van een app voor telefoon of tablet? Dat kan toch al met andere apps? Jazeker, dat wel, maar Yatse gaat verder waar de meeste apps stoppen. Yatse biedt diverse widgets voor op je homescreen zodat je de app niet steeds hoeft te openen wanneer je XBMC wil bedienen. Unlock je apparaat en het bedienen kan beginnen. Je hebt de mogelijkheid een “wat speelt er nu” widget te plaatsen, een afstandsbediening widget maar ook widgets met informatie over je meest recente films en series.

Je moet Yatse eenmalig koppelen aan XBMC – daarvoor vind je hier een hele mooie handleiding – waarna de app elke keer netjes verbinding maakt wanneer jij je in hetzelfde netwerk als je XBMC-machine bevindt.

Downloaden

Yatse kost niets en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 28.564 keer gelezen