Of je nu sinds je jonge jaren of pas op latere leeftijd een bril bent gaan dragen, deze Facebookactie vind je ongetwijfeld leuk. En ook als je inmiddels lenzen draagt, of zelfs helemaal geen bril (meer). Glasses for Noah is gewoon aandoenlijk.

Misschien heb je de afgelopen dagen al een klein, schattig, roodharig jongetje voorbij zien komen op het web. Deze 4-jarige, genaamd Noah, draagt sinds kort een bril. En dat vond hij helemaal niet leuk, want hij was bang daar verschrikkelijk mee gepest te worden.

Honderden foto’s met coole brillen

Om hem een hart onder de riem te steken, vroeg zijn moeder via Facebook of haar brildragende vrienden niet een foto wilden sturen van zichzelf. Om te laten zien dat brillen best cool zijn. Dat ene berichtje leverde veel positieve reacties op en leidde uiteindelijk tot de Facebookpagina ‘Glasses for Noah‘ . Inmiddels heeft deze pagina ruim 74.000 fans en vanuit de hele wereld stroomden (en stromen) foto’s binnen van trotse brildragers.

Noah is (bijna) overtuigd

Tijdens een interview met The Today Show, knikt Noah nog een beetje verlegen ‘ja’ op de vraag of hij zijn bril inmiddels een beetje leuk vindt. Nog niet vol overtuiging, dus als je nog een leuke brilfoto hebt, zou ik zeggen: stuur ‘m in. En kun je een beetje Photoshoppen? Zet die skills dan vooral in om superhelden een brilletje mee te geven. Daar is Noah namelijk gek op.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

 

0 Shares:
Dit artikel is 6.324 keer gelezen