Droom jij ook van een witte kerst? Dan heb ik hier de ideale app voor je! Spunk Invaders is hartstikke seasonal want draait om menselijke warmte en dat witte spul in de lucht.

Lame!

De ontwikkelaars van van Spunk Invaders zijn waarschijnlijk een stelletje dertienjarige nerds die bedacht hebben dat dat Space Invaders wel een beetje leek op Spunk Invaders. En toen hebben ze dat maar geprogrammeerd. Want dat is ook precies wat het is; Space Invaders met een piemel die sperma schiet op een stel tieten. Have fun!

Doe die dertienjarigen een plezier en download het voor kicks & giggles en om de kerst-lamballerigheid te verdrijven.

Spunk Invaders_1 Spunk Invaders_2

Downloaden

Spunk Invaders is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment
  1. The most obvious way to make money from Y2K was to write a terrible book in the late nineties about how to survive Y2K. The main problem I had with this one is that it wasn’t even published until well into 1999. Assuming you read this the day it came out and put together a business plan and found investors the next day, you’d maybe be up and running for a week before your company’s computers tore you apart for their Y2K Robosports.
    tungsten necklace http://tungstenjewelryforsale.com

Comments are closed.

Dit artikel is 9.191 keer gelezen