Tiny Deathstar heeft een originele titel, en daar heb je het ook wel zo’n beetje mee gezegd. Verder is het de zoveelste cash-in op de Star Wars franchise en een mix tussen sim tower en de vele “management” spelletjes van Kairosoft.

Star Wars smaakje

Tiny Deathstar is niet meer dan NibmbleBits’ Tiny Tower overgoten met een Star Wars-sausje. Het doel is om je toren te bouwen en deze zo goed mogelijk te ontwikkelen om zo de beste huurders aan te trekken. Daarbij probeer je natuurlijk Darth Vader te vriend te houden. Af en toe vallen die vervelende rebellen je lastig en komende bekende Star Wars karakters langs.

Als jij houdt van managementspelletjes, Star Wars en geen moeite hebt met in-app purchases dan is Tiny Deathstar wat voor jou. Zo niet dan zou ik gauw over deze ongeïnspireerd geldzuiger heenstappen.

Tiny Death Star1 Tiny Death Star2 Tiny Death Star3

Downloaden

Tiny Deathstar is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.433 keer gelezen