Voor wie het nog niet door had; The Hunger Games: Catching Fire is vorige week in première gegaan. En zoals bij elke blockbuster tegenwoordig, is er ook een bijbehorend spelletje voor op je foon. Die twijfelachtige eer gaat nu naar Hunger Games: Panem Run.

Temple Run kloon

Over het algemeen zijn de promo’s en spelletjes die bij films horen nogal lame. Hunger Games: Panem Run is wat dat betreft niet eens het ergste wat Hunger games heeft veroorzaakt. Die twijfelachtige eer gaat naar Subway.

Hunger Games: Panem Run is niet veel meer of minder dan een Temple Run kloon met een Hongerig Spelletjes sausje. Maar als jij je girl-power wilt gebruiken dan kun je in Panem Run je lol op. Je kunt rennen en springen en Katniss haar vaardigheid met pijl en boog gebruiken voor extra punten. Als je lang genoeg speelt kun je zelfs andere karakters vrijspelen.

De graphics van Hunger Games: Panem Run zien er fatsoenlijk uit en komen steeds meer levels bij.  Dus als je je vast wilt inleven in de film, grijp dan de link hieronder!

Hunger Games 1 Hunger Games 2 Hunger Games 3

Downloaden

Hunger Games: Panem Run is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 5.692 keer gelezen