Snijd jij je brood wel eens met een kettingzaag? Brand jij je huis af omdat er een spinnetje zat? Dan is Dayframe iets voor jou. Met Dayframe kun je namelijk je Android device als digitaal fotolijstje gebruiken.

Het is geweldig! #not

Vorige week was het nog in bèta, maar nu kun je Dayframe al in zijn volle glorie in Google Play bewonderen. Want Dayframe tovert je Android device om in een fotolijstje. Echt? Ja echt! Het is geweldig Mike! Zo’n teruggang in functionaliteit hebben we nog nooit gezien. Maar er is nog meer; je kunt met de achterkant van je telefoon ook je brood smeren, of een spijker in de muur slaan. Heb je al die andere apparaten niet meer nodig.

Dayframe kan foto’s tonen van je lokale opslag, maar ook van online diensten zoals 500px, Instagram en Flicr. Zelfs je sociale kanalen kan je erin kwijt. En als jij over de Nexus 7 tablet of Nexus 5 telefoon beschikt heb je helemaal mazzel, want dan kun je gebruik maken van “immersive mode” waarbij je ook te taakbalk bovenin verdwijnt en je op volledig scherm van je foto’s kunt genieten. Als Kitikat is uitgerold naar andere Android toestellen, kunnen we hier allemaal van genieten. Ik kan bijna niet wachten. Kun jij ook niet wachten, check dan de link hieronder.

Dayframe2 Dayframe1

Downloaden

Dayframe is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 5.255 keer gelezen