Cover is een handige Lock screen vervanger voor op je telefoon. Wat Cover zo bijzonder maakt is dat hij afhankelijk van het moment van de dag je met een ander ontgrendelscherm begroet.

Contextgevoelig

Cover heeft verschillende shermen voor thuis, onderweg, buiten of op het werk. Afhankelijk van je locatie, snelheid, tijd en andere factoren bepaalt Cover welk scherm er van toepassing is. Afhankelijk van deze modus krijg je verschillende apps gepresenteerd op je ontgrendelscherm. Tijdens het rijden bijvoorbeeld Google Maps, CoPilot en de telefoonkiezer en thuis Netflix, Facebook en Flipboard. Heel handig.

Maar Cover is nog niet klaar als je telefoon is ontgrendeld. Als je van boven naar beneden veegt, verschijnt er een lijst met apps, waarvan Cover verwacht dat je ze nu wilt gebruiken. Zoals je misschien al hebt begrepen; Cover leert van jouw gebruik en past zich hieraan zoveel mogelijk aan.

Cover 1 Cover 2

Wat ook handig is aan Cover is de “Peek” functionaliteit. Zodra je één van de apps vanaf je lock screen wilt openen rolt Cover het scherm al een beetje weg zodat je al naar je app kunt gluren, zonder dat je je telefoon echt hoeft te ontgrendelen. Nice.

Cover is op dit moment nog in bèta, maar als je het nu al wilt uitproberen moet je je eerst hier aanmelden en als je bent geaccepteerd kun je Cover door middel van de link hieronder downloaden.

Cover 3 Cover 4

Downloaden

Cover is gratis en kun je hier downloaden als je de uitnodiging hebt ontvangen.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.672 keer gelezen