Anomaly 2 geeft het bekende Tower Defense genre een leuke twist. In plaats van verdedigen, moet je nu aanvallen en je een weg banen langs de defensieve linies van de Aliens.

Transformers

Net als bij Anomaly Warzone ben jij de agressor en probeer je je missie te voltooien ondanks de torens van de aliens die op je schieten. Ook in deze versie kun je weer zelf je route uitstippelen en bedenken hoe je je missie gaat volbrengen.

Wat nieuw is, is dat je voertuigen nu een soort transformers zijn die gedurende de rit kunnen veranderen. En iedere verschijningsvorm heeft zijn voor en nadelen. Zo kan de Sledge Hammer Hover Tank machtig ver schieten met zijn reusachtige kanon, maar alleen in een hoek van 30 graden recht voor zich. Als hij verandert in de wandelende Rocket Hammer kan hij met zijn raktwerpers op korte afstand rondom dood en verderf zaaien. Hierdoor ontstaat een hele nieuwe dimensie aan het spel en zijn er veel tactische en strategische overwegingen die je moet maken.

Anomaly 2 heeft gelikte graphics en een duister sfeertje, waardoor je echt het gevoel krijgt dat het aan jou is om deze aliens van onze aardkloot af te schoppen. En dat is toch zeker € 4,- waard…

Anomaly2_3 Anomaly2_2 Anomaly2_1

Downloaden

Anomaly 2 kost € 3,99 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.615 keer gelezen