Heb jij je net als ik dood geërgerd aan de nieuwe versie van Google Maps en bleef je hardnekkig terug schakelen naar de oude versie? Omdat je geen route meer kon plannen met tussenstops? Wees dan gerust, er gloort hoop aan de nabije horizon!

Google Maps rolt sinds woensdag een update uit, waarin deze mogelijkheid is toegevoegd! Zodra je de nieuwe versie hebt en een routebeschrijving gaat maken, zie je het oude vertrouwde plusje (+) om een extra bestemming toe te voegen.

googlemaps

Ok, het is geen wereldnieuws, maar het maakt het leven (en het bijhouden van je kilometerregistratie) wel een stuk makkelijker. En het is een klein, heel klein goedmakertje voor het Google-nieuws van gisteren.

googlemaps-upcoming

Aankomende evenementen

Naast de tussenstops wordt bij evenementlocaties nu ook het eerstkomende evenement getoond. De toegevoegde waarde daarvan moet wat mij betreft nog blijken, want het is slecht zichtbaar.Pas als je op dat ene kleine regeltje klikt, krijg je meer events te zien en kun je doorklikken naar de website. Maar wie weet komt de uitbreiding daarop in de volgende update.

 

 

BRON

 

0 Shares:
Dit artikel is 5.559 keer gelezen