Op het web zijn veel grappige huisdieren te vinden die regelmatig terugkeren. Een kort overzicht met enkele bekende online huisdieren.

Simon’s Cat

Simon’s Cat wordt weergegeven in korte, getekende YouTube-filmpjes. Iedereen met een kat herkent direct het typische kattengedrag wat Simon’s Cat vertoont. Toch wordt het erg extreem weergegeven, waardoor het ook erg grappig wordt.

Grumpy Cat

Grumpy Cat is alom bekend op het web. Deze kat heeft een eigen website, Facebook pagina en YouTube kanaal en is een echte ‘meme’ geworden. Grumpy Cat heeft aan populariteit gewonnen door de chagrijnige expressie op haar koppie. De eigenaar heeft aangegeven dat ze vermoed dat dit komt door dwerggroei. Toch, doordat hier telkens een nieuwe context aan wordt gegeven, is het erg grappig. Hieronder slechts een van de vele voorbeelden:

grumpycat.goodmorning.425

Maru

Maru is nog zo’n bekende kat op YouTube. Het is een mannetje en een Scottish Fold. De meeste filmpjes laten zien hoe Maru graag in tassen en dozen kruipt, maar ook hoe hij zijn kop in diverse objecten steekt. Doordat hij een erg rond koppie heeft, ziet het er erg grappig uit. Ook is hij, net als de meeste katten, een luie donder en ligt hij graag helemaal plat op zijn rug.

Kijk een van de bekendste Maru filmpjes

Colonel Meow

Colonel Meow is het eerste huisdier dat het web veroverde. Hij staat zelfs vermeld in het Guinness World Records, namelijk voor de langste kattenvacht! Colonel Meow is daarom ook op veel plaatsen te vinden; Twitter, Facebook, een eigen website, Instagram en Tumblr. Door de verschillende kleuren vacht springt zijn gezichtsuitdrukking er echt uir. Deze uitdrukking wordt dan ook gebruikt op vele plaatjes op het web…

Colonel-Meow---Cat-With-The-Longest-Fur_0022-(2)

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bekende huisdieren op het web. Wil je er ook een vermelden? Laat dan gerust een comment achter!

 

0 Shares:
4 comments
  1. Kitties!!!

    though I dont have any idea of what you daid, hey!! simons cat and tard in the same post yay!!

  2. Oh leuk die twee! Met genoeg reacties en nieuwe dieren, kan ik vast een vervolg schrijven :) Bedankt! :D

Comments are closed.

Dit artikel is 6.131 keer gelezen