Deze week op Reddit: Arnold Schwarzenegger en iets met een koekje, de beste DJ van de wereld en de weg naar de vrijheid.

Arnold Schwarzenegger

Arnold is een oude bekende van Reddit. Hij doet regelmatig een ‘AmA’, wat staat voor ‘Ask me Anything’. Ook deze week heeft hij zich weer getoond op Reddit. Misschien niet zo heel toevallig, aangezien de film waarin hij speelt deze week is uitgekomen. Maar goed, het was zeker weer leuk. Deze keer vroeg hij Redditors om hun favoriete punchlines uit films, en sprak vervolgens de meest populaire in op een YouTube filmpje. Dat leidde tot hilarische taferelen. Zoals de ‘PUT THAT COOKIE DOWN, NOW!‘ of de ‘Room for my Fist‘. Benieuwd naar de rest? Hier kun je de meeste terugvinden.

De beste DJ van de wereld

Je moet even geduld hebben, maarrr… dan krijg je ook wat. Bekijk dit filmpje tot het eind en zie daar: een openbaring. Een beetje hoe ik menig DJ voor me zie. Hoewel ik hem wel credits moet geven; hij heeft wel heel goed ingestudeerd wanneer hij welke beweging op de draaitafel moet maken. Ook de twee jongetjes die vol bewondering kijken naar hoe deze geweldige DJ omgaat met zijn materialen dragen bij aan het totaalplaatje van succesvolle plaatjesdraaier. Chapeau!

Plaatje van de week

JyLhFrO

Wat doen wij toch altijd moeilijk?

De weg naar de vrijheid

Sommige mensen zeggen dat katten en honden elkaars grootste vijanden zijn. Ik denk dat ze maar doen alsof. Nee, wacht: ik weet zeker dat ze maar doen alsof. Honden en katten werken juist samen. Aan wereldverovering, mens-etende zombies of allesvernietigende bommen. Laat dit het ultieme bewijs zijn dat honden en katten samen snode plannen hebben voor de toekomst.

Tot slot

Een goed gelukte imitatie, een bordhandschrift om jaloers op te zijn, een kat die het koud heeft en een fietspad met gevaar voor eigen leven.

0 Shares:
Dit artikel is 3.893 keer gelezen