Move over Ruzzle, er is een nieuwe ster aan het woordspelletjes-firmament. Microsoft heeft Wordament vrijgelaten uit de Windows Phone gevangenis, zodat je nu op Android ook je woordkunsten met de wereld kunt meten.

Gezocht: Originaliteit

Laat ik eerlijk zijn, origineel is Wordament niet. Het is een bijna directe kloon van Ruzzle, wat op zijn beurt weer zo hard gepikt is van Boggle dat het pijn doet. Het enige verschil is dat je bij de versie van Mickey-soft het niet opneemt tegen je vriendjes, maar tegen de rest van de wereld door middel van een  Global Leaderboard. Altijd leuk om wereldwijd ergens de beste in te zijn, maar hoewel mijn Engels best goed is, heb ik niet de illusie dat ik dat ga redden.

Om in deze wereldwijde ranglijst voor te komen moet je inloggen met een Facebook of Xbox account (inside out anyone?), voorlopig nog geen Google+ of inloggen met je mail… Wil jij zien hoe goed je het doet op een wereldwijdewoordspelletjeswedstrijd (3x woordwaarde) grijp dan de link onderaan deze pagina.

Wordament1 Wordament2 Wordament3

Downloaden

Wordament is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 3.461 keer gelezen