Heb jij ook niet genoeg aan het geheugen van je telefoon, opslag in de cloud of ben je gewoon op zoek naar een bijzondere en leuke USB-stick? Lees dan verder en zie wat er zoal te vinden is.

Anno 2014 moet de USB-stick concurreren met het opslaan van gegevens op je telefoon, in de cloud en met de steeds compactere USB-harde-schijven. Een USB-stick moet zich dus ook op andere vlakken dan geheugen en gebruiksgemak bewijzen. In 2009 hebben we het op 42bis voor het laatst gehad over bijzondere USB-sticks waarbij een aantal kleurrijke sticks voorbij kwam. Tijd voor een update dus.

Angrybirds

Bekend bij vele mogen de Angrybirds natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van bijzonder USB-sticks. Angry Birds indmiddels zijn er verschillende versies – o.a. Space en Star Wars – van de Angry Birds. De figuren uit de eerste versie van Angry Birds zijn beschikbaar in zwart, groen, geel en rood.Angry Birds

Star Wars

Ik ben een enorme fan van Scifi-films en heb dus ook de hele Star Wars-reeks gekeken. In mijn zoektocht naar leuke en bijzondere USB-sticks kwam ik twee Star Wars-sticks tegen. Onder andere Yoda, Darth Vader, R2D2, Darth Maul en een stormtrooper.
Star Wars USB

Spongebob & Patrick

Ik ben er klaar voor, ik ben er klaar voor! Spongebob en Patrick zijn er helemaal klaar voor om jouw informatie voor je mee te dragen. Welke vind jij het leukste Spongebob, Patrick of wil je ze gewoon allebei hebben??

spongebob

Looney Toones

Vroeger ook altijd gekeken naar de Looney Toones? Het is nu mogelijk om Yosemite Sam, Tasmaanse Duivel, Tweety en/of Marvin als USB-stick aan je sleutelbos mee te dragen.
Looney Toones

Lego

Lego is nog steeds erg populair als speelgoed bij zowel jongeren als volwassenen. De Lego-USB-sticks zijn verkrijgbaar in een paar frisse kleuren namelijk rood, zwart, groen, blauw en geel.
lego

Weet jij er nog meer?

Er zijn natuurlijk nog meer verschillende bijzondere USB-sticks dus weet jij er nog een – of een paar – laat dan even een reactie achter met daarin jou bijzondere en/of leuke USB-stick.

0 Shares:
Dit artikel is 8.419 keer gelezen